19

18

NIET ALLE BUSCAMPERS ZIJN HETZELFDE GEMAAKT. ADRIA HEEFT ALTIJD VEEL TE BIEDEN GEHAD MET DE TWIN-SERIE; NIET ALLEEN DE LEGENDARISCHE BOUWKWALITEIT EN ALGEMENE ROBUUSTHEID, MAAR MET HUN LIJN BETREFFENDE SLIM GEBRUIK VAN RUIMTE, HUN FLEXIBILITEIT EN WENDBAARHEID. NU, VOOR 2019, IS DE NIEUWE GENERATIE TWINS GEBOREN, DIE ONVERVALSTE INNOVATIE BRENGEN NAAR DE FLORERENDE MARKT VOOR BUSCAMPERS.

Ontsnap aan de dagelijkse sleur

 

EEN WEEKEND IN DE BERGEN, DAT IS NOG EENS EEN UITSTEKENDE ONTSNAPPING. ER IS GEEN BETERE MANIER OM DAT TE ERVAREN DAN IN DE NIEUWE GENERATIE VAN DE ADRIA TWIN SUPREME. WE GAAN OP ONS EERSTE AVONTUUR IN DE NIEUWE BUSCAMPER, OVER DE BINNENWEGEN VAN SLOVENIË.

ADRIA EXCLUSIEVE SKY-ROOF

De opvallende eigenschap is de nieuwe exclusieve Sky-Roof van Adria, in de nieuwe Twin Supreme, waar het dubbele panoramavenster de ruimte transformeert. Geen omvangrijke scheidingswanden, maar in plaats daarvan een nieuwe cabine-loft en de exclusieve nieuwe Sky-Lounge.

ADRIA EXCLUSIEVE NIEUWE INTERIEUREN

In de hoogstaande serie Supreme-modellen heeft Adria gekozen voor een stijlvolle en moderne look met het Onyx-interieur.

ADRIA EXCLUSIVE NEW SOLUTIONS

Nieuwe oplossingen voor de keuken en vier voor de badkamers, afhankelijk van het model en de indeling, met als toppunt het opvallende nieuwe duplex-ontwerp.

Twins 2019

DE NIEUWE GENERATIE

gevoel van avontuur

ONTSNAPPINGEN