liikkuva elämäntapa

MATKAILUAUTOT

UUDET OPEN SALON -MALLIT

UUSIN TRENDI MATKAILUAUTOJEN POHJARATKAISUISSA

 

”KODEISSA ASUTAAN NYKYÄÄN ERI TAVALLA KUIN ENNEN, JOTEN EI OLE IHME, ETTÄ TRENDI ON LÖYTÄNYT TIENSÄ MYÖS SUOSITUIMPIIN MATKAILUAUTOIHIMME”, SELVENTÄÄ STANE BUKOVEC, ADRIAN MATKAILUAUTO-OSASTON TUOTEPÄÄLLIKKÖ, KUN KYSYIMME HÄNELTÄ VUODEN 2019 SONIC-, MATRIX- JA CORAL-MALLIEN UUSISTA POHJARATKAISUISTA.

Stane, jolla on yli 36 vuoden kokemus Adriasta, tuntee asiansa. Viime vuosien aikana hän on valvonut matkailuautomalliston kehittämistä. Mitä yksityiskohtiin tulee, hän on henkilö, jonka puoleen kannattaa kääntyä tila-, pohjaratkaisu- ja toiminnallisuuskysymyksissä. Mikään ei vältä hänen valvovaa silmäänsä. “Trendit tulevat ja menevät, mikä heijastuu usein pohjapiirrosten kehittämiseen ja siihen, mitä me Adrialla tarjoamme” hän selittää. Monet trendit saavat alkunsa kotiasumisestamme. Nykyään lähes kaikkialla Euroopassa arvostetaan avokeittiötä ja perheen yhteisiä seurustelutiloja. Tämän trendin siirtäminen matkailuautoon on hankalaa, mutta Adrialla oli mielenkiintoinen ratkaisu.

Uutta kaudella 2019 ovat uuden mallit, joiden pohjaratkaisua kuvaa etuliite D. D tarkoittaa sanaa ”double” (tupla) kuten ”tuplasohva”, tai Adrian nimeämänä ”Open Salon”. Löydät ne Sonic-, Matrix- ja Coral-malleista. Uusi ”face to face” -ratkaisu käsittää kaksi vastakkain olevaa sohvaryhmää, joiden välillä on joustava ruokapöytä, sekä avaran pohjaratkaisun.

Tyypillisessä ”Open Salon” -sisustuksessa istuimia voidaan järjestellä joustavasti. Kaikissa istuimissa on kolmipisteturvavyöt. Leiriydyttäessä istuinryhmät ovat vastakkain, ja niiden välissä olevaa pöytää voidaan muunnella.

16

Näin tilaa on enemmän, ohjaamon ja oleskelutilan välillä kulkeminen on helpompaa ja erityisesti ruokailtaessa mukavuustaso on aiempaa parempi. Ruokapöytä on 20 % suurempi (pituus 750 mm x leveys 840 mm) ja se voidaan taittaa keskeltä entistäkin parempaa joustavuutta varten (taitetut mitat: pituus 750 mm x leveys 420 mm).

Sonic- ja Matrix-mallistoissa on uusi sivuikkuna, mikä tekee oleskelutilasta erittäin valoisan ja saa aikaan tilavamman tunteen. Coral-mallistossa uutuutena on lisäsänky, jolloin kolme henkilöä pystyy nukkumaan mukavasti aikaisempaa paremmin.

Uutta vm 2019 on avarat ”salonkiautot”

eli mallit 670 DC ja DL jakompakti alle

seitsenmetrinen Coral. 600 SC SIVULLE15

Vuoden 2019 Matrix 670 DL -mallissa esimerkiksi istuimia voidaan järjestellä joustavasti. Kaikissa istuimissa (4 hlöä) on kolmipisteturvavyöt. Leiriydyttäessä istuinryhmät ovat vastakkain, ja niiden välissä olevaa pöytää voidaan muunnella.

UUTUUS Adria-matkailuautojen Sonic-malliston malleissa 700 DC ja 710 DC on nyt myös tuplasohva.

 

Huomaa, että kaikkia malleja ei ole saatavissa kaikissa maissa. Ota aina ensin yhteyttä Adria-jälleenmyyjään tai katso Adrian Internet-sivut osoitteessa www.adria-mobil.com / www.adria-mobil.fi.

17