Stane, met meer dan 36 jaar ervaring bij Adria, heeft kennis van zaken. In de afgelopen jaren heeft hij toezicht gehad over de ontwikkeling van een assortiment campers en wanneer het aankomt op de details, is hij de aangewezen persoon met een indrukwekkend inzicht op ruimte, ontwerp en functionaliteit. Zijn veeleisende blik mist niets. “Trends komen en gaan en dit wordt vaak weerspiegeld in hoe de indelingen worden ontwikkeld en wat we bij Adria aanbieden”, legt hij uit. Veel trends vinden hun oorsprong in hoe we thuis leven en in het merendeel van Europa vormt een open keuken en gezinsruimte een sterke tendens. Dit is moeilijk te evenaren in een camper, maar Adria heeft hiervoor een interessante oplossing.

leven in beweging

CAMPERS

NIEUWE OPEN SALON-INDELINGEN

DE NIEUWSTE TREND IN INDELINGEN VAN CAMPERS

 

“IN VERGELIJKING MET VROEGER NEIGEN WE THUIS NU ANDERS TE LEVEN. HET IS DUS GEEN VERRASSING DAT DEZE TRENDS OOK IN ONZE MEEST POPULAIRE CAMPERS TE VINDEN ZIJN” VERTELT STANE BUKOVEC, PRODUCTMANAGER VAN ADRIA’S CAMPERS, TOEN HEM GEVRAAGD WERD OVER DE NIEUWE INDELINGEN VAN DE 2019 SONIC, MATRIX EN CORAL.

Nieuw voor seizoen 2019 zijn de nieuwe indelingen van modellen met de letter D. De D staat voor ‘dubbel’, zoals ‘dubbele bank’ of, zoals Adria ze noemt, ‘Open Salon’-indelingen. Deze vindt u in de series Sonic, Matrix en Coral. De nieuwe ‘face-to-face’-indeling biedt twee bankgroepen die tegenover elkaar zijn geplaatst bij de flexibele eettafel en het biedt een open manier van leven.

In een typische ‘open salon’-indeling, biedt de stoelopstelling een flexibele opzet; een om te rijden met tot 4 gehomologeerde stoelen (elk met een drie-puntsgordel) en een opzet voor kamperen, waarbij de’’face-to-face’ zitopstelling en de toegevoegde flexibiliteit van de verstelbare tafel wordt getoond.

16

Dit biedt meer ruimte, gemakkelijkere doorgang tussen de bestuurderscabine en de lounge en meer comfort, vooral tijdens maaltijden. De eettafel is 20% groter (lengte is 750 mm x breedte 840 mm) en kan ingeklapt worden tot de helft van de grootte voor nog meer flexibiliteit (ingeklapte afmetingen: lengte 750 mm x breedte 420 mm).

De Sonic en Matrix hebben een nieuw zijraam, waardoor de lounge veel meer licht krijgt, wat een ruimtegevend gevoel creëert. In de Coral voegt de nieuwe indeling een extra bed toe, zodat het geschikt is om drie mensen comfortabel te laten slapen.

Nieuw voor seizoen 2019 zijn de 670 DC en 670 met ‘open salon’-indelingen. Zij hebben leefruimtes met dubbele banken en een extra slaapruimte. Ook de meer compacte  Coral. 600 SC is nieuw. BLADZIJDE 15

In de 2019 Matrix 670 D biedt de stoelopstelling bijvoorbeeld een flexibele opzet; een om te rijden met tot 4 gehomologeerde stoelen, elk met een drie-puntsgordel en, een opzet voor kamperen, waarbij de ‘face-to-face’ zitopstelling en de toegevoegde flexibiliteit van de verstelbare tafel wordt getoond.

De top van het Adria-camperaanbod, het geïntegreerde model Sonic heeft nu ook modellen met een ‘dubbele bank’. Het gaat hier om de 700 DC- en 710 DC-modellen.

 

Let op: niet alle modellen zijn in alle landen verkrijgbaar. Controleer dit dus altijd bij uw Adria-dealer of bezoek de Adria-website www.be-fl.adria-mobil.com.

17