Unknown
-- / --

ALLES OVER

DE CORAL

14

De nieuwe Coral is het ideale voertuig voor zo’n reis, met veel comfort voor twee mensen of met onze nieuwe ‘Open Salon’-indelingen voor 2019 vindt u nu een extra bed in de dinette. Wanneer u als gezin reist, met twee kinderen, dan is de Coral het perfecte voertuig.

De Coral biedt uitstekend comfort, met uitstekende ruimteplanning, een algehele enkele vloerhoogte en een keuze aan interieurontwerpen en bekleding. Verwarmingstypes van Alde, Truma en Webasto.

 

GENIETEN ONDER DE BLAUWE HEMEL

 

De Coral met de exclusieve Sky-Lounge van Adria

CORAL SUPREME

CORAL PLUS

CORAL AXESS

670 DL*

670 DC*

600 SC**

NIEUW INDELINGEN VOOR 2019

 

De Coral-serie is verkrijgbaar in lengten van 6,6 m tot 7,5 m en in 17 verschillende modellen. Voor seizoen 2019 hebben we de nieuwe 670 DC en 670 DL met ‘open salon’-indelingen. Zij hebben woonruimten met dubbele banken en een extra slaapruimte. Ook de meer compacte Coral 600 SC is nieuw.

* Verkrijgbaar in Axess, Plus en Supreme

** Verkrijgbaar in Axess en Plus

supreme: ALLE EU-LANDEN BEHALVE DE BENELUX, SPANJE.  Plus: ALLE EU-LANDEN BEHALVE SPANJE. Axess: ALLE EU-LANDEN BEHALVE VK, SPANJE EN ZWITSERLAND.

plus: ALLE EU-LANDEN BEHALVE DE BENELUX, VK, SPANJE, ZWITSERLAND, OOSTENRIJK, DUITSLAND Axess: ALLE EU-LANDEN BEHALVE VK, SPANJE, ZWITSERLAND, OOSTENRIJK, DUITSLAND.Germany.

supreme/plus: ALLE EU-LANDEN BEHALVE SPANJE, OOSTENRIJK. AXESS: ALLEEN VERKRIJGBAAR IN FRANKRIJK EN OOST-EUROPA.

15