#inspiringadventures

ledarartikel

Ett liv i rörelse är inte bara en filosofi för Adria, det är ett sätt att leva. Vi har en tro på att resande berikar själen och förser oss med skildringar i våra hektiska liv. Det finns resande, och det finns resande för nöjes skull, som är det som ett fritidsfordon kanske bättre än någon annan form av resande uppfyller.

Så många äventyr, så många historier. Vårt magasin inspirationer har varit ett äventyr i sig. Nu är det inne på sin sjunde upplaga och har ny utformning tillsammans med våra berättelser inför säsongen 2019. Våra läsare är nu uppe i fler än 200 000 bland våra 9 olika språkupplagor.

I den här nya utgåvan kommer du att förstå att varje Adria har en historia att berätta.

ˈFly från det ordinäraˈ kännetecknar den nya generationens Twin Supreme-campingvanar, den enda vanen med Adrias nya unika himmelstak. Det är allt utom ordinärt, och vart åker du med det?

Kanske från Dover till Cornwall i England som i våra Destinationer. Vi tittar in bakom kulisserna tillsammans med vårt interiördesignteam och träffar Erna Povh, Adrias produktchef för Adoras bästsäljande husvagnssortiment.

Skidskytten och Adria-ambassadören Jakov Fak berättar om sin succé vid olympiska vinterspelen 2018, och som pricken över i, om sitt senaste inspirerande äventyr till norra polcirkeln, i en femstjärning lyxhusvagn satt på skidor.

 

 

Njut av magasinet!

Neil Morley, redaktör