#inspiringadventures

Uredništvo

Pri Adriji življenje v gibanju ni samo filozofija – je način življenja. Prepričani smo, da potovanja bogatijo dušo in nam popestrijo naše naporno vsakodnevno življenje. Obstajajo različne vrste potovanj, med drugim tudi tista, na katera se podajamo iz užitka in pri katerih je vozilo za prosti čas še vedno najboljša izbira in oblika potovanja.

 

Toliko dogodivščin in toliko zgodb. Revija Inspirations, ki je bila doslej dogodivščina sama po sebi, je v sedmi izdaji preoblikovana skupaj z našo zgodbo sezone 2019. Danes se je število njenih bralcev povzpelo na 200.000, izhaja pa v devetih jezikih. V novi izdaji boste videli, da ima vsak izdelek Adria svojo zgodbo.

 

Pobegnite iz vsakdana, z novo generacijo vanov za kampiranje Twin Supreme, edinimi tovrstnimi vozili z ekskluzivnim novim strešnim oknom Adria. Tako potovanje je vse prej kot običajno. Vprašanje je le, kam se boste odpravili. Boste morda izbrali pot od Doverja do Cornwalla v Angliji, ki je bila tudi ena naših destinacij? Z našo ekipo, ki skrbi za notranjo opremo, smo pokukali v zakulisje in se v eni od prodajnih uspešnic, prikolici Adora, pogovarjali s produktno vodjo, Erno Povh.

 

Biatlonec in Adrijin ambasador Jakov Fak se spominja svojega uspeha na zimskih olimpijskih igrah leta 2018 in povrhu še najboljše in najbolj navdihujoče pustolovščine do severnega tečajnika, ki jo je doživel v luksuzni prikolici s petimi zvezdicami, zgrajeni na smučeh.

 

Prijetno branje!

Neil Morley, urednik