29

28

Naj bo življenje (še bolj)

raznolika pustolovščina

 

Vprašajte katerega koli oblikovalca notranjih prostorov in povedal vam bo, da notranjost ne izstopa samo zaradi osnovne razporeditve prostora in izbire opreme, ampak tudi zaradi podrobnosti. IZBIRA OBLAZINJENJA lahko poživi prostor ali pa ga povsem pokvari.

Ko se odločate za nakup, začnite z izbiro tlorisa, saj sami najbolje veste, kaj potrebujete v smislu prostora in namestitve. Nato izberite osnovno blago, ki mora biti funkcionalno, vendar pa vam prav tako mora omogočati, da se v svoji prikolici ali avtodomu zares počutite kot doma. Nato postanejo stvari zanimive. Vaša osebnost lahko zares zasije, če ste se pripravljeni malce poigrati.

"Katja Jenič, notranja oblikovalka, Adria Mobil"

Pri Adrijinih avtodomih, prikolicah in vanih za sezono 2019 lahko izbirate med odličnim naborom oblazinjenja in tako svojemu vozilu dodate osebno noto. Za avtodome in vane je na voljo šest različnih barvnih zasnov, za prikolice pa štiri. Adrijino notranjo oblikovalko Katjo Jenič, ki je članica projektne skupine, smo prosili, naj nam pove kaj več o tem, kaj je navdahnilo snovalce nove linije. »Čeprav smo že zelo ponosni na notranjost modelov za sezono 2019, se zavedamo, da je še vedno več prostora za bolj osebno prilagoditev in različne barvne poudarke. Tako smo razvili nove možnosti oblazinjenja z barvitimi blazinami, ki res poskrbijo za drugačnost, saj smo s tem pridobili 36 različnih možnosti!«

»Raziskave so pokazale, da lahko barve resnično vplivajo na naše razpoloženje. Vplivajo lahko na to, kako se počutimo, ter na naš značaj in izbiro vedenja. Izbira barve v vašem domu ali vozilu za prosti čas je pomembna, zato izberite modro! Katera je moja najljubša? Moja najboljša kombinacija sta usnje Edward in prefinjena klasika."

"Sama iščem navdih pri veliko vplivnežih, vključno z oblikovalci, kot so Patricia Urquoila, Jamie Hayon, Kristina Wearstler in seveda Tom Ford, a najbolj od vsega sem želela govoriti z našimi kupci, da bi izvedela, kaj navdihuje njih."

Adrijino novo oblazinjenje po izbiri morda ni na voljo v vseh državah, zato obiščete www.adria-mobil.com ali se posvetujte z lokalnim Adrijinim zastopnikom.