34

Apukka Resort i Finland åpnet dørene for første gang i 2017, og tilbød gjestene en rekke unike aurorabaserte opplevelser.

En av disse opplevelsene for en eller to personer er en fredelig natt alene i villmarken, trygt ivaretatt i en svært spesiell "aurora-vogn", som er både varm og luksuriøs.

sense of adventure

INSPIRED ADVENTURES

APUKKA RESORT

HELSINKI

rovaniemi

På jakt etter drømmene

På jakt etter nordlyset

Enkelte mennesker tør ikke drømme fordi de er redde for å bli skuffet. Optimisten mener du må drømme, hvordan skal man ellers får oppleve at en drøm går i oppfyllelse? Hele livet har jeg drømt om å se nordlyset, eller Aurora Borealis, som er det riktige navnet på dette fenomenet.

 

Det som gjør drømmen ekstra spennende er at man aldri har noen garanti for å få sett det. Lyset kommer kun frem på egne vilkår. Du kan øke sjansene for å få se aurora ved å velge et øde sted i det arktiske sirkelen som har mørke skyer, langt unna den lyse forurensningen fra byer. Velg en natt når det er meldt klar himmel, og sjekk at månen ikke er for stor eller lys. Apukka Resort i Finland åpnet dørene for første gang i 2017, og tilbød gjestene en rekke unike aurorabaserte opplevelser. En av disse opplevelsene for en eller to personer er en fredelig natt alene i villmarken, trygt ivaretatt i en svært spesiell "aurora-vogn", som er både varm og luksuriøs. Hva er en aurora-vogn? Den er basert på den kjempesøte Adria Action. Actions tydelige form og vakre kurver gjør det til en klassiker med moderne stil. Funky design, luksusspesifikasjon, solid kvalitet, super isolasjon og selvfølgelig dette store, fantastiske takvinduet, gjør denne campingvognen til det perfekte valget for Apukka Resort. Når man forvandler enn Action til en auroravogn, så pakker man campingvognen inn i varmemerker med auroratema, og skifter deretter ut hjulene med meier.

En aurora-vogn er en Adria Action på ski. Jeg har alltid vært en stor fan av Action. Jeg elsker fint design, men bare når det kommer sammen med brukbare og praktiske løsninger. For ti år siden tilbrakte jeg en hel sommer med å farte rundt i en 361LH, og her har vi denne klassikeren i ny form. Første gang jeg møtte Action 391PD var i Düsseldorf, og det var kjærlighet ved første blikk. "Love the New Original" inviterte publikum. Jeg elsket den virkelig. Du kan jo bare forestille deg gledem min da jeg fikk mulighet til å jakte på drømmen min, dra til Apukka Resort i Finland og tilbringe en natt i en aurora-vogn basert på Action 391PD. Etter en varm velkomst på dette intime stedet koblet den vannlige og entusiatiske Mikko aurora-vognen min til snøskuteren sin, og vi dro avgårde inn i villmarken. Etterhvert var jeg helt alene i aurora-vognen, der jeg koste meg med varm bærjus og snacks som Apukka hadde satt igjen til meg. For å gjøre ting enkelt så er det ikke lov til å lage mat i aurora-vognen, og vanntankene

35

 

APUKKA RESORT