34

Apukka Resort avasi ovensa Rovaniemellä ensimmäistä kertaa joulukuussa 2017. Se tarjoaa vierailleen muun muassa erilaisia, ainutkertaisia revontulielämyksiä.

Yksi tällainen elämys yhdelle tai useammalle hengelle on rauhallinen yö erämaassa aivan erityisen ”Aurora Wagon” -vaunun lämmössä ja ylellisyydessä.

LUE LISÄÄ WWW.APUKKARESORT.FI

seikkailun tunne

INSPIROIVIA SEIKKAILUJA

APUKKA RESORT

HELSINKI

rovaniemi

Unelmien perässä

revontulia jahtaamassa

Jotkut ihmiset eivät uskalla unelmoida, koska he pelkäävät pettymyksiä. Optimistit ovat sitä mieltä, että on uskallettava unelmoida – muuten unelmat eivät koskaan voi toteutua. Oma elinikäinen unelmani on ollut saada kokea revontulet, tai Aurora Borealis, kuten ilmiö on virallisesti nimeltään.

Revontuliunelma elää, mutta sen näkemistä ei koskaan voida taata. Revontulet tanssivat taivaalla omien ehtojensa mukaan. Voit parantaa mahdollisuuksiasi nähdä revontulia valitsemalla etäisen paikan pohjoisella napapiirillä, jossa taivas on tumma ja joka on kaukana kaupunkien ja kylien valoista. Valitse yö, jolle on ennustettu pilvetöntä taivasta ja kuu näkyy mielellään mahdollisimman pienenä. Apukka Resort avasi ovensa Rovaniemellä ensimmäistä kertaa joulukuussa 2017. Se tarjoaa vierailleen muun muassa erilaisia, ainutkertaisia revontulielämyksiä. Yksi tällainen elämys yhdelle tai useammalle hengelle on rauhallinen yö erämaassa aivan erityisen ”Aurora Wagon” -vaunun lämmössä ja ylellisyydessä. Mikä on Aurora Wagon? Se perustuu ihastuttavan suloiseen Adria Action -matkailuvaunuun. Action-vaunun ainutlaatuinen muotoilu tekee siitä modernin tyyliklassikon. Upea design, hyvä varustelu, erinomainen laatu, lämmin eristys ja tietysti suunnattoman suuri kattoikkuna tekevät tästä matkailuvaunusta täydellisen valinnan Apukka Resort -lomakohteeseen. Action-vaunun muuttaminen Aurora Wagon -vaunuksi tapahtui niin, että vaunun ulkopuoli muutettiin

”Apukka-designiin” ja pyörät vaihdettiin suksiin. Aurora Wagon on siis periaatteessa Adria Action suksilla. Itse olen aina ollut todellinen Action-mallin ihailija. Rakastan hienoja designeja mutta vain silloin, kun ne ovat samalla kertaa käytännöllisiä. Kymmenen vuotta sitten vietin koko kesän matkustaen 361LH:lla, ja nyt tämä klassikko on markkinoilla täysin uudistettuna. Tutustuin Action 391PD:hen ensimmäistä kertaa Düsseldorfissa, Saksassa, ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. ”Rakasta uutta alkuperäistä” kutsui paikalle yleisöä. Ja minä rakastin sitä. Voit vain arvata, kuinka riemastuin, kun minulle tarjottiin mahdollisuus toteuttaa unelmani ja vierailla Apukka Resortissa Rovaniemellä viettäen yöni Action 391PD:hen pohjautuvassa Aurora Wagon -vaunussa. Minut toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi kodikkaaseen lomakohteeseen, ja ystävällinen ja innokas Mikko kytki Aurora Wagon -vaununi moottorikelkkaansa ja lähdimme kohti erämaata. Pian olinkin jo yksin Aurora Wagon -vaunussani nauttimassa Apukan kuumasta marjamehusta ja pikku purtavasta. Asioiden pitämiseksi yksinkertaisina Aurora Wagon -vaunussa ei saa valmistaa ruokaa eikä vesisäiliötä

35

 

APUKKA RESORT

HELSINKI

rovaniemi