34

In december 2017 opende het Apukka Resort in Finland voor het eerst zijn deuren om de gasten verschillende unieke noorderlichtervaringen aan te bieden. Een zo’n ervaring voor één of twee mensen bestaat uit een vredige nacht in de wildernis omgeven in de warmte en luxe van een speciale ‘Aurora Wagon’.

gevoel van avontuur

INSPIRERENDE AVONTUREN

APUKKA RESORT

HELSINKI

rovaniemi

Dromen najagen

Op zoek naar het noorderlicht

Sommige mensen durven niet te dromen omdat ze bang zijn teleurgesteld te raken. De optimist stelt dat je moet dromen, hoe kun je anders ooit een droom waarmaken? Ik heb mijn hele leven gedroomd om het noorderlicht te zien, of Aurora Borealis om dit fenomeen bij de juiste naam te benoemen.

Om de Aurora-droom nog aan te wakkeren, moet worden gesteld dat het nooit een garantie is dat je het krijgt te zien. Het licht komt alleen op eigen voorwaarden tevoorschijn. U kunt uw kansen op het vastleggen van de aurora verbeteren door een afgelegen locatie binnen de poolcirkel te zoeken, waar donkere luchten zijn, ver van de lichtvervuiling door steden. Kies een nacht wanneer een heldere lucht wordt voorspeld en controleer of de maan niet te groot of te helder is. In december 2017 opende het Apukka Resort in Finland voor het eerst zijn deuren om de gasten verschillende unieke noorderlichtervaringen aan te bieden. Een zo’n ervaring voor één of twee mensen bestaat uit een vredige nacht in de wildernis omgeven in de warmte en luxe van een speciale ‘Aurora Wagon’. Wat is een Aurora Wagon? Deze is gebaseerd op de prachtige, schattige Adria Action. De niet te missen vorm en prachtige rondingen van de Action geven het een moderne, klassieke stijl. Het funky design, de luxueuze specificatie, solide kwaliteit, uitstekende isolatie en natuurlijk dat prachtige enorme dakraam worden allemaal gecombineerd om deze caravan tot een perfecte keuze te maken voor het Apukka Resort.

De Action werd omgevormd in een Aurora Wagon door de caravan in een jasje met Apukka-thema te wikkelen en de wielen te vervangen door ski’s. Feitelijk is een Aurora Wagon een Adria Action op ski’s. Ik ben altijd een enorme fan geweest van de Action. Ik hou van een goed design, maar alleen als het is aangepast op goede bruikbaarheid. Tien jaar geleden heb ik de hele zomer doorgebracht met het toeren in een 361LH en nu zien we dat deze klassieker een nieuwe vormgeving ondergaat. In Düsseldorf ontmoette ik voor het eerste de Action 391PD en dat was liefde op het eerste gezicht. ‘Hou van dit nieuwe origineel’ nodigde de publiciteit uit. Ik was er gek op. Stelt u zich dus voor hoe blij ik was toen me de kans werd aangeboden om mijn dromen na te jagen, het Apukka Resort in Finland te bezoeken en een nacht in een Aurora Wagon door te brengen, die is gebaseerd op de Action 391PD. Na een warm welkom in het intieme resort, koppelde de vriendelijke en enthousiaste Mikko mijn Aurora Wagon aan zijn sneeuwscooter en vertrokken we de wildernis van het bos in. Al gauw was ik alleen in de Aurora Wagon en genoot ik van warm bessensap en snacks die door Apukka waren verzorgd. Om dingen simpel te houden, mag er niet worden gekookt in de Aurora Wagon en de watertank

35

 

APUKKA RESORT

HELSINKI

rovaniemi