33

32

673 PK

Zo veel avonturen,

zo veel verhalen.

#INSPIRINGADVENTURES

EEN VOOR DE TIENERS!

Adria heeft voor seizoen 2019 de winnende Adora-formule niet veranderd; waarom zou je?Ja, er zijn enkel kleine gedetailleerde verbeteringen aangebracht, zoals de nieuwe LED-achterlichten en verbeterde banden, maar de belangrijkste veranderingen zijn de keuzes uit interieurtextiel en nieuwe zachte stoffering. Erna: “We hebben met veel klanten gesproken en een aanzienlijke niche gevonden voor Adora, voor caravankampeerders die op vakantie zijn met oudere kinderen. Sommige concurrenten bieden natuurlijk de zogenaamde ‘gezinsmodellen’, maar deze hebben gewoon een paar extra stapelbedden. Wij wilden iets verder gaan. Op grond van deze gesprekken hebben we de zogenaamde ‘tienerindeling’ ontwikkeld. Hierbij heeft de caravan i n principe twee toegangsdeuren en diverse discrete leefruimtes die voor veel gezinnen erg nuttig kunnen zijn.”

 

We beëindigden het interview met Erna met de vraag wat haar favoriete caravan is. “Ik hou vooral van de Adora en de Alpina, maar met mijn drie eigen tieners zou ik nu gaan voor de Adora 673 PK. Deze biedt echte gezinstijd en ik kan ook tijd doorbrengen met mijn echtgenoot, onder de sterrenhemel!”

De achterruimte, oftewel de ‘tienerlounge’ is cool. Het is perfect om rond te hangen, te gamen, zelfs voor spontane logeerpartijen, aangezien er een eenvoudig hangmatbed aan de wand is bevestigd. En als beste is het uit de buurt van de ouders en heeft het ook zijn eigen ingang. Het zou ook uitstekend geschikt zijn voor hobby’s (van volwassenen) of als leeskamer, een stille plek om te gebruiken als de kinderen buiten zijn.

Verkrijgbaarheid van de nieuwe indeling kan verschillen per land. Controleer dit dus bij uw Adria-dealer of bezoek de website www.adriabenelux.com voor specifieke details en technische gegevens.