31

30

gibanje s slogom

ADORA

SPREMENITE SVOJ POGLED

NA SVET Z ADORO

PRILJUBLJENOST SERIJE PRIKOLIC ADORA JE V ZADNJIH NEKAJ SEZONAH STRMO NARASLA, ZATO SMO ERNO POVH, PRODUKTNO VODJO ZA PODROČJE PRIKOLIC, POVPRAŠALI, ZAKAJ JE RAVNO TA SERIJA TAKŠNA PRODAJNA USPEŠNICA. POKAZALA NAM JE NEKAJ RAZVOJNIH NOVOSTI ZA SEZONO 2019, VKLJUČNO Z EDINSTVENIM NOVIM TLORISOM Z DVOJE VRAT IN LOČENIM DNEVNIM PROSTOROM, KI JE PRILAGOJEN DRUŽINAM. ERNA, KI VODI ODDELEK ZA OBLIKOVANJE IN RAZVOJ PRIKOLIC, JE BILA V ZADNJIH PETIH LETIH PRIČA IZJEMNI RASTI PRODAJE, KI SE JE ZGODILA RAVNO POD NJENO TAKTIRKO. TA REZULTAT POLEG NJENIH LASTNIH IZKUŠENJ S KAMPIRANJEM V PRIKOLICI ADORA, V KATERI REDNO POČITNIKUJE S SVOJO DRUŽINO, DOKAZUJE, DA IMAJO NJENA MNENJA IN ZAMISLI VELIKO TEŽO.

Kot pravi sama, »ima Adora ključno vlogo v liniji izdelkov Adrije, saj zavzema velik delež prodaje počitniških prikolic in uživa velik ugled na področju kakovosti, udobja in funkcionalnosti. Pri trenutnem modelu Adora, ki smo ga dali na trg leta 2015, smo preoblikovali tako zunanjost kot notranjost in dodali tudi zelo pomemben del opreme, in sicer veliko panoramsko okno. Adria je bila tudi prva, ki je v prikolice vgradila praktične pograde s tremi posteljami, in sicer so bili na voljo sprva prav v Adori,« pove Erna.

 »Adrijina panoramska okna, največja okna, ki so trenutno v prikolicah na trgu na voljo, so z vgrajenim prezračevanjem, zaščito pred sončnimi žarki in zasenčenjem svojevrsten tehnološki dosežek in kot taka učinkovita v vseh vremenskih pogojih.«

»Tlorise načrtujemo za različne uporabnike in z različnimi dolžinami prikolic. Pri panoramskem oknu je glavno to, da enotno vpliva na bivanje v Adori, saj ne glede na to, ali je nameščeno v bivalnem prostoru, spalnici ali kuhinji (vse tri možnosti so mogoče), resnično spremeni izkušnjo bivanja. V prostor vnese svetlobo in zdi se, da mu doda tudi širino ali vsaj občutek prostornosti. Sami to imenujemo atrijski slog bivanja, saj se uporabnik počuti, kot da živi sredi narave,«pojasnjuje Erna..

Erna razloži, da Adora svoj uspeh dolguje premišljenemu razmerju med dolžino, težo in udobjem prikolice, pa tudi sodobni oblikovni zasnovi in velikim panoramskim oknom. Pri tem je na voljo širok spekter tlorisov za prikolice dolžine od 4 do 7 m.

ADORIN SEZNAM USPEŠNIC

Pomembne so tudi nekatere ključne značilnosti:

• Nekateri tlorisi so zelo specifični, razviti posebej za pare ali velike družine z otroki.

• Privlačna Adrijina "i" oblika zunanjosti z integriranimi elementi.

• Trpežna, kakovostna konstrukcija (GFK) in podvozje AL-KO.

• Možnost uporabe skozi vse leto in možnost ogrevanja Truma ali Alde.

• Udobno notranje bivanje z večnamenskim prostorom.

• Uporabniku prijazne rešitve – ojačevalnik s tehnologijo Bluetooth, USB-vtičnice, nosilec za TV.

• Elegantna kopalnica Ergo s kakovostno kopalniško opremo.

• Pametna kuhinja s tremi plinskimi gorilniki, hladilnikom Thetford in možnostjo pečice.

: